55
Υλικά
- αυγά 5 τμχ
- βιτάμ 250 γρ
- ζάχαρη 2 φλ
- πορτοκάλια 2 τμχ
- αμύγδαλα 100 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 400 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 φακ
- μπέκιν πάουντερ 1 κσ
5 αβγά 250 γρ. Βιτάμ σε θερμοκρασία περιβάλλοντος 2 φλιτζ. τσαγιού ζάχαρη 2 μέτριου μεγέθους πορτοκάλια 100 γρ. αμύγδαλα ασπρισμένα 400 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φακελάκι ή 1 κουτ. σούπας μπέικιν πάουντερ ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr