57
Υλικά
- αλεύρι μαλακό 300 γρ
- μπέκιν πάουντερ 2.5 κγ
- ελαιόλαδο 100 γρ
- γιαούρτι 250 γρ
- αλάτι 1 κγ
- ζάχαρη 1 κγ
- κρόκοι 1 τμχ
Τόσο μαλακά, τρυφερά και εύκολα! Έχουν μια ήπια γλυκύτητα και η γεύση τους πηγαίνει για παντός είδους ψωμένιες απολαύσεις: Ζεστά-ζεστά συνοδεύουν το χαλαρό Πρωινό μας, αλειμμένα με βούτυρο, πραλίνα, μέλι ή μαρμελάδα και αρκετά συνεκτικά, ώστε να μη σπάζουν κάτω από το μαχαίρι. Γίνονται ατομικό συνοδευτικό ψωμί στο γεύμα μας, για να μπορούμε να κάνουμε υπέροχες βουτιές στην αγαπημένη μας σάλτσα...
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es