252
Υλικά
- καρυδέλαιο 1 κούπα/ες
- χυμός πορτοκαλιού 1 κούπα/ες
- καρύδια 1 κούπα/ες
- κανέλα 1 κγ
- γαρύφαλλο 0.25 κγ
- πορτοκάλι 0.5 τμχ
- αλεύρι ντίνκελ 1.5 κούπα/ες
- μπέκιν πάουντερ 3 κγ
- καρύδια 0.25 κούπα/ες
Υλικά 1 κούπα λάδι καρύδας 1 κούπα καστανή ερυθριτόλη 1 κούπα φυσικός χυμός πορτοκάλι 1 κούπα καρύδια χοντροκομμένα 1 κουταλάκι κανέλα σε σκόνη 1/4 κουταλάκι γαρίφαλο σε σκόνη ξύσμα από 1/2 πορτοκάλι 1 και 1/2 κούπα αλεύρι ντίνκελ ολικής αλέσεως 3 κουταλάκια διογκωτική σκόνη (μπέϊκιν πάουντερ) Γαρνίρισμα 1/4 της κούπας καρύδια χοντροκομμένα...
Διάβασε τη συνταγή στο www.katerinaandglyka.com