114
Υλικά
- καλαμποκάλευρο 1 φλ
- γάλα φρέσκο 3 φλ
- μπέκιν πάουντερ 1.5 κγ
- φέτα 250 γρ
- ανθότυρο 200 γρ
- κατίκι 200 γρ
- αυγά 2 τμχ
- δυόσμος 3 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- κρόκος Κοζάνης 1 φακ
- ελαιόλαδο 100 ml
- κεφαλογραβιέρα 100 γρ
Πανεύκολη, νοστιμότατη, χρυσαφένια και εξαιρετικά αφράτη τυρόπιτα, σαν σουφλέ με πολλά τυριά, και με υπέροχο άρωμα δυόσμου!Βασικά υλικά της δύο Ελληνικά τυριά και μια υπέροχη κρέμα καλαμποκάλευρου,ενισχυμένη διατροφικά από το θαυματουργό κρόκο Κοζάνης.Θα εκπλαγείτε από την ευκολία παρασκευής της αλλά και τη νοστιμιά της! Δοκιμάστε τη!
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com