91
Υλικά
- αγγούρι 2 τμχ
- δυόσμος 10 κλων
- ελαιόλαδο 6 κσ
- χυμός λεμονιού 2 κσ
- ξύδι 2 κσ
- κόλιαντρο 1 κγ
- καυτερές πιπεριές 1 τμχ
- μέλι 1 κγ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Το καλοκαίρι είναι εποχή για σαλάτες και δροσερές επιλογές. Όταν είναι και λίγο καυτερές, τότε ο συνδυασμός απογειώνει τη γεύση! Η αρχική συνταγή ήταν από τις Συνταγές της Παρέας, ενώ πρόσθεσα μερικές λεπτομέρειες.Υλικά 2 μεγάλα αγγούρια 10 περίπου κλωνάρια δυόσμο 6 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο 2 κουταλιές σούπας χυμό λεμονιού...
Διάβασε τη συνταγή στο laxanokitsos.blogspot.com