48
Υλικά
- ταλιατέλες 0.5 κιλ
- αγκινάρες 4 τμχ
- λεμόνι 2 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- λευκό κρασί 1 ποτ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- φρέσκο βούτυρο 1 κσ
- αλεύρι 2 κσ
- άνηθος 3 κσ
Υλικά:½ κιλό ταλιατέλες4 αγκινάρες2 λεμόνια2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο1 ποτήρι κρασί λευκό ξηρό3 κουταλιές ελαιόλαδο1 κουταλιά βούτυρο φρέσκο2 κουταλιές της σούπας αλεύρι3 κουταλιές της σούπας άνηθοαλάτι, πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.greekmasa.gr