55
Υλικά
- ταλιατέλες 1 πκτ
- αγκινάρες 10 τμχ
- καρότο 2 τμχ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- λευκό κρασί 1 φλ
- λεμόνι 1 τμχ
- αλεύρι 2 κσ
- άνηθος 0.5 μάτσο/α
Αγκιναρούλες φρέσκες πήρα προχθές και αφού τις καλοκαθάρισα, σκεφτόμουν τι να τις κάνω!Είναι λίγο επίπονη η διαδικασία τους αλλά δεν συγκρίνονται ούτε σε γεύση, ούτε και σε άρωμα με τις κατεψυγμένες, ακόμα πιο πολύ οι άγριες! Σε ζυμαρικούλι μέσα δεν τις έχουμε κάνει μέχρι τώρα, όλο αλά πολίτα ή σαλάτα ή αγκιναρόπιτα τις φτιάχνουμε...
Διάβασε τη συνταγή στο epipantosepistitou-efik.blogspot.com