153
Υλικά
- αγριογούρουνο 1 κιλ
- κρεμμυδάκια στιφάδου 1 κιλ
- σκόρδο 4 σκελ
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- κανέλα 2 ξύλο/α
- θυμάρι 1 κγ
- κόκκινο κρασί 150 ml
- ξύδι 3 κσ
- ντοματοπελτές 2 κσ
- ελαιόλαδο 1 φλ
- ξύδι 100 ml
- αλάτι 1 κσ
- κόκκινο κρασί 250 ml
- ελαιόλαδο 50 ml
- σκόρδο 2 σκελ
- μαύρο πιπέρι 12 κόκκοι
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- ζάχαρη 2 κσ
- αλάτι 1 κσ
Σήμερα σας προτείνω ένα καθαρά εορταστικό πιάτο με αγριογούρουνο, μαγειρευμένο με μια παραδοσιακή συνταγή από την ορεινή Φθιώτιδα, ελάχιστα “πειραγμένη” από εμένα! Στην παραδοσιακή συνταγή τα κρεμμυδάκια μαγειρεύονται ωμά, με αποτέλεσμα να “βαρύνει” το φαγητό! Εγώ τα έβαλα ζεματισμένα και έγιναν γλυκύτατα! Τολμήστε το κι εσείς για το εορταστικό σας τραπέζι!
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com