by admin

Αλευρίσιος χαλβάς με πετιμέζι ροδιού

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

O χαλβάς με αλεύρι είναι ο αγαπημένος μου.'Ομως πολλές φορές κολυμπά στο λάδι και άλλοτε είναι πολύ γλυκός. Κάποτε καταλήγει να είναι και ιδιαίτερα βαρύς, λόγω του υπερβολικού καβουρντίσματος.Το σίγουρο είναι πως προσφέρεται για πειραματισμούς κι εγώ έχω δοκιμάσει πάμπολλες εκδοχές του στην κουζίνα.Αν,λοιπόν, δεν αγαπάτε τον χαλβά που λιγώνει,εδώ,το πετιμέζι ροδιού σίγουρα θα σας ικανοποιήσει,καθώς διατηρεί την ελαφριά στιφή γεύση του φρούτου. Η προσθήκη καρυδιού, ενισχύει τη γεύση και την διαφοροποιεί.ΥΛΙΚΑ1/2 κούπα πετιμέζι από ρόδι1/2 κούπα μέλι1½ κούπα νερό1  μικρό ξυλάκι κανέλα1/4 κ
Διάβασε τη συνταγή στο cookthebook.blogspot.com
Κατηγορία: Διάφορα γλυκά
Περισσότερες συνταγές: χαλβάς σιμιγδαλένιος

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το cookthebook.blogspot.com