79
Υλικά
- ντομάτα 3 τμχ
- φέτα 200 γρ
- ψωμί 8 φέτ
- ελαιόλαδο -
- μαύρο πιπέρι -
- ελιές 170 γρ
- κάππαρη 1 κσ
- αντζούγιες 2 τμχ
- λεμόνι 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- μαύρο πιπέρι -
- μαϊντανός 1 χούφτ
- ελαιόλαδο 80 ml
- αλάτι -
Είναι tartines με σπιτική πάστα ελιάς, ντομάτα και φέτα. Οι ελιές που χρησιμοποίησα είναι από την Καλαμάτα, την εύφορη περιοχή της Πελοποννήσου που βγάζει φρουτένιες και τραγανές ελιές, όπως ακριβώς δηλαδή οφείλουν να είναι, και που κάνουν αυτήν την πάστα πεντανόστιμη....
Διάβασε τη συνταγή στο greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com