46
Υλικά
- μαργαρίνη 220 γρ
- φαρίνα 300 γρ
- κεφαλογραβιέρα 150 γρ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- βασιλικός 1 κγ
- πάπρικα γλυκιά 0.5 κγ
Υλικά
220 γρ. μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
300 γρ. αλεύρι τύπου
φαρινάπ
150 γρ πικάντικη κεφαλογραβιέρα
τριμμένη
8 λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες
1 πρέζα αλάτι
1 κ.γ ξερό βασιλικό
½
κ.γ. φρεσκοτριμμένο πιπέρι
½ κ.γ. γλυκιά πάπρικα
μαύρο σουσάμι
Διάβασε τη συνταγή στο glykesistories.blogspot.com