88
Υλικά
- αλεύρι 200 γρ
- βούτυρο 120 γρ
- λιαστές ντομάτες 8 τμχ
- γραβιέρα 50 γρ
- ρίγανη 1 κγ
- πάπρικα γλυκιά 0.5 κγ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Υλικά: 200 γραμ. αλεύρι 120 γραμ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 7-8 λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες 50 γραμ. γραβιέρα τριμμένη 5-6 κ.σ. νερό 1 κ.γ. ρίγανη 1/2 κ.γ. πάπρικα γλυκιά αλάτι-πιπέρι Βάζ
Διάβασε τη συνταγή στο ditucook.blogspot.com