74
Υλικά
- φαρίνα 500 γρ
- αλάτι 0.5 κγ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- κύμινο 0.5 κγ
- λευκό κρασί 0.5 φλ
- σπορέλαιο 1 φλ
Υλικά Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 5οο γρ Αλάτι 1/2 κουταλάκι του γλυκού Μπέικιν πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ 2 κουταλάκια του γλυκού Κύμινο 1/2 κουταλάκι του γλυκού Λευκό κρασί 1/2 κούπα του τσαγιού Σπορέλαιο 1 κούπα τσαγιού Σουσάμι για επικάλυψη προαιρετικά
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr