40
υλικάπαλιό ψωμίαλάτιρίγανησκόρδο σε σκόνηελαιόλαδοεκτέλεσηκόβουμε το ψωμί σε μπαστουνάκιαβάζουμε στο ταψί του φούρνου λαδόκολλα και από πάνω βάζουμε το ψωμί σε μπαστουνάκιαρίχνουμε λίγο λάδι να πάει παντού, εγώ έχω ένα ψεκαστήρα με λάδι, βολεύει πολύ αν και μπουκώνουν και χαλάνε εύκολα (αυτά για τα ρούχα)πασπαλίζω αλάτι, ρίγανη και λίγο σκόρδοανακατεύω και τα βάζω στο φούρνο στους 120-150 στον αέρα για 15-20 λεπτάδεν ξεχνώαν είναι πολύ το ψωμί τι χωρίζω σε δυο ταψιά, αλλά τα ψήνω μαζίκαλό είναι να τα βγάλω να τα ανακατέψω, να παει το πάνω κάτω, και να τα ξαναβάλω στο φούρνοτη συνταγή αυτή την
Διάβασε τη συνταγή στο gefsieleftherias.blogspot.com