220
το κάνω πάνω από 10 χρόνια και δεν το αλλάζω, είναι το πιο νόστιμο αλμυρό κέικ που έφαγα ποτέ !!υλικά3 κούπες φαρίνα1 Βιτάμ4 αυγά1 κούπα γάλα5-7 φέτες ζαμπόν σε κύβους350 γρ κασέρι τριμμένο1 πράσινη πιπεριά σε κύβους1 κόκκινη πιπεριά σε κύβους1 κίτρινη πιπεριά σε κύβουςαλάτι, πιπέριεκτέλεσηχτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο να μαλακώσει και προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά , το γάλαεντο μεταξύ πασπαλίζετε με τη φαρίνα το ζαμπόν και τις πιπεριές και τα ανακατεύουμε να αλευρωθούν καλά και να μην κολλήσουν μεταξύ τους και τα προσθέτουμε στη ζύμη μαςτέλος προσθέτουμε το κασέρι και τη φαρίνα και ανακατεύου
Διάβασε τη συνταγή στο gefsieleftherias.blogspot.com