192
Όσο περνάνε τα χρόνια, τόσο πιο πολύ μεγαλώνει η αγάπη μου για τα αλμυρά κέικ: για να είμαι ειλικρινής, νομίζω ότι τα προτιμώ από τα γλυκά. Έτσι κι αλλιώς το πρωί -σχεδόν πάντα- λιγουρεύομαι κάτι αλμυρό, οπότε όταν έχω ένα αφράτο, τυρένιο, κιτρινωπό από το καλαμποκάλευρο κέικ να με περιμένει στον πάγκο της κουζίνας, το στομάχι μου γουργουρίζει ακόμα πιο δυνατά. Είναι πανεύκολο αυτό το κέικ καλαμποκιού με σοταριστό σπανάκι και τραγανό καλαμπόκι σε κάθε μπουκιά! Θα σου σπάσει τη μύτη καθώς ψήνεται στο φούρνο και μπορείς να το απολαμβάνεις όλες τις ώρες της μέρας: για πρωινό, για συνοδευτικό της σούπας ή της σαλάτας σου ή ακόμα και αυτοσχέδιο σάντουιτς με τις τελευταίες φέτες που σου έχουν απομείνει στην πιατέλα.
Διάβασε τη συνταγή στο www.madameginger.com