Υλικά
- γραβιέρα 1 κούπα/ες
- κασέρι 2 κούπα/ες
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κούπα/ες
- γάλα φρέσκο 1 κούπα/ες
- αυγά 3 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- αλάτι 1 κγ
- ζάχαρη 1 κσ
- γαλοπούλα καπνιστή 120 γρ
- βούτυρο 200 γρ
- καπνιστή πάπρικα 0.5 κγ
Στον αστερισμό των κέικ και πάλι, με μια εύκολη, αλμυρή αυτή τη φορά συνταγή, γεμάτη από τυριά που λιώνουν και καπνιστή γαλοπούλα. Την ώρα που το κέικ ψηνόταν, σκόρπισε στην κουζίνα η χαρακτηριστική μυρωδιά της φρεσκοψημένης τυρόπιτας. Αυτό και μόνο είναι από μόνο του ικανό να με κάνει να ψήνω αλμυρό κέικ μια φορά τη βδομάδα. Γιατί καλή είναι η σοκολάτα, αλλά και τα μαστιχωτά τυριά την κοντράρουν στα ίσια ώρες - ώρες!
Διάβασε τη συνταγή στο laxtaristessyntages.blogspot.com