78
Είναι ένα αγαπημένο μου κέικ με συνδυασμό γεύσεων, χρωμάτων και αρωμάτων! Το Χαλούμι δένει αρμονικά με το Ζαμπόν, τα αρώματα των χορταρικών δεν καλύπτονται αλλά αντίθετα ενισχύονται και προβάλλονται από τα μπαχαρικά. Το αλεύρι του καλαμποκιού δίνει χρώμα στο κέικ και εξαιρετική υφή. Το αλμυρό αυτό κέικ είναι εξαιρετικό ζεστό αλλά πολύ νόστιμο και κρύο. Είναι ευπαρουσίαστο, ιδανικό για μπουφέ ή για κολατσιό στο Σχολείο ή το Γραφείο....
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com