49
Υλικά
- γιαούρτι 500 γρ
- ζάχαρη 500 γρ
- σιμιγδάλι χοντρό 500 γρ
- μαγειρική σόδα 1 κσ
- κονιάκ 0.5 ποτ κρασ
- αμαρέτο 0.5 ποτ κρασ
- αμύγδαλα 250 γρ
- ζάχαρη 600 γρ
- κανέλα 1 ξύλο/α
- γαρύφαλλο 2 κγ
Είναι ένα σάμαλι που το φτιάχνουμε χρόνια όταν δεν νηστεύουμε αλλά δεν θέλουμε να φάμε λιπαρά. 500 γραμμάρια γιαούρτι 500 γραμμάρια ζάχαρη 500 γραμμάρια σιμιγδάλι χοντρό 1 κουταλιά της σούπας σόδα 1/2 ποτηράκι του κρασιού κονιάκ ή ακόμη καλύτερα αμαρέτο 250 γραμμάρια αμύγδαλα ασπρισμένα και τριμμένα να τα καταλαβαίνουμε 600 γραμμάρια ζάχαρη...
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr