by admin

Αμυγδαλόπιτα με κρέμα πορτοκαλιού

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά: 320 γρ. αμύγδαλα αλεσμένα στο μούλτι 300 γρ. ζάχαρη 7 αβγά 2 πορτοκάλια (βράζονται ολόκληρα με την φλούδα) 4 κ.σ. σιμιγδάλι 3 κ.σ. βούτυρο 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ σιρόπι 2 φλυτζάνια νερό 2 φλυτζάνια ζάχαρη Εκτέλεση: Χτυπάμε τα ασπράδια να γίνουν μαρέγκα. Σε ένα άλλο μπωλ βάζουμε...
Διάβασε τη συνταγή στο greekcook.gr
Κατηγορία: Πίτες-Τάρτες
Περισσότερες συνταγές: αμυγδαλόπιτα, κρέμα πορτοκάλι

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το greekcook.gr