51
Υλικά
- αμύγδαλα 320 γρ
- ζάχαρη 300 γρ
- αυγά 7 τμχ
- πορτοκάλια 2 τμχ
- σιμιγδάλι 4 κσ
- βούτυρο 3 κσ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- σιρόπι -
Υλικά: 320 γρ. αμύγδαλα αλεσμένα στο μούλτι 300 γρ. ζάχαρη 7 αβγά 2 πορτοκάλια (βράζονται ολόκληρα με την φλούδα) 4 κ.σ. σιμιγδάλι 3 κ.σ. βούτυρο 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ σιρόπι 2 φλυτζάνια νερό 2 φλυτζάνια ζάχαρη Εκτέλεση: Χτυπάμε τα ασπράδια να γίνουν μαρέγκα. Σε ένα άλλο μπωλ βάζουμε...
Διάβασε τη συνταγή στο greekcook.gr