86
Υλικά
- φύλλο κρούστας 1 πκτ
- αμύγδαλα 2 φλ
- φρυγανιά 1.5 φλ
- μπέκιν πάουντερ 1 κσ
- κανέλα 1 κσ
- ζάχαρη 3.5 κσ
- κονιάκ 1 σφην
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- αυγά 6 τμχ
- κουβερτούρα 1 φλ
- μαργαρίνη 1 φλ
- λεμόνι 1.5 τμχ
- μέλι 2 κσ
Υλικά Φύλλο κρούστας 1 πακέτο Αμύγδαλα 2 φλιτζάνια του τσαγιού Φρυγανιά τριμμένη 1 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού Μπέικιν πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ 1 κουτάλι της σούπας Κανέλα 1 κουτάλι της σούπας Ζάχαρη 1 φλιτζάνι του τσαγιού Κονιάκ 1 ποτήρι του λικέρ Αλάτι 1 πρέζα Αυγά 5 -6 τεμ (μέτρια) χωριστά τους κρόκους από τα ασπράδια Κουβερτούρα σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ 1 φλιτζάνι του τσαγιού ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr