69
Υλικά
- αμύγδαλα 500 γρ
- ζάχαρη άχνη 250 γρ
- φρυγανιά 3 τμχ
- ασπράδι 3 τμχ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
- ανθόνερο 1 κσ
- ζάχαρη άχνη 500 γρ
Τα αμυγδαλωτά είναι ένα ξεχωριστό γλύκισμα που συνηθίζεται σε ιδιαίτερες περιστάσεις και γιορτές. Η δική μου παιδική ανάμνηση είναι στο νησί, να τα φτιάχνει κάθε χρόνο η γιαγιά μου τον Δεκαπενταύγουστο για να περιποιηθεί τους καλεσμένους που θα έρχονταν. Φέτος ήταν η σειρά μου να φτιάξω τα αμυγδαλωτά μαζί της, με τη δική της συνταγή και να διατηρήσω την παράδοση αυτή στο μέλλον.
Διάβασε τη συνταγή στο www.alwayshungry.gr