105
Υλικά
- άνηθος 3 κσ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- αυγά 4 τμχ
- τυρί φέτα 200 γρ
- κατίκι 4 κσ
- γιαούρτι 4 κσ
- τραχανάς 100 γρ
- σουσάμι 2 κσ
- παπαρουνόσπορος 1 κσ
- βούτυρο 3 κσ
Μοσχοβολιστός άνηθος και φρέσκο κρεμμυδάκι που φωνάζουν από μακριά καλοκαίρι. Φέτα, τραχανάς και κατίκι, τρία τόσο χαρακτηριστικά ελληνικά προϊόντα που φωνάζουν Ελλάδα! Γεύση και άρωμα ελληνικής γης, νοστιμιά και μοσχοβολιά στο ζενίθ! Μια πιτούλα που γίνεται σε χρόνο ρεκόρ, λιγότερο από 15 λεπτά!
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com