80
250 γρ μανιτάρια σε φέτες 1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος ελαφριά (εγώ έβαλα γάλα) 1 φλιτζανάκι του καφέ γλυκό κρασί 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι 2 κουταλιές βούτυρο 2 φλιτζάνια τριμμένο γκούντα ή άλλο μαλακό τυρί 1/2 κουταλάκι εστραγκόν αλάτι-πιπέρι 1 φύλλο σφολιάτας Σε αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το βούτυρο και ανακατεύουμε τα θαλασσινά με το εστραγκόν, αλάτι, πιπέρι. Μαγειρεύουμε
Διάβασε τη συνταγή στο cookandfeed.blogspot.com