by admin

Αντί κρουτόν: η ελληνική απάντηση

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Σου περίσσεψε ψωμί; Ok, καταρχάς δεν το πετάς. Το κρατάς στο ψυγείο για κάμποσες μέρες και, όταν θες να φτιάξεις μπιφτέκια, κεφτέδες, σουτζουκάκια κ.λπ., το μουλιάζεις και το βάζεις στο μείγμα του κιμά. Το άλλο που μπορείς να κάνεις είναι κρουτόν (πάτησε εδώ για να δεις το video). Μένουμε στο θέμα «κρουτόν» και αν θες να δοκιμάσεις και κάτι ακόμα, διαφορετικό, ιδού μια πρόταση: Αφαιρείς την κόρα από το ψωμί με ένα μαχαίρι, κόβεις με τα χέρια την ψίχα σε κομμάτια και τα αλέθεις στο μούλτι μέχρι να γίνουν λεπτά ψίχουλα....
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr
Κατηγορία: Ορεκτικά
Περισσότερες συνταγές: ψωμί

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.gastronomos.gr