63
Σου περίσσεψε ψωμί; Ok, καταρχάς δεν το πετάς. Το κρατάς στο ψυγείο για κάμποσες μέρες και, όταν θες να φτιάξεις μπιφτέκια, κεφτέδες, σουτζουκάκια κ.λπ., το μουλιάζεις και το βάζεις στο μείγμα του κιμά. Το άλλο που μπορείς να κάνεις είναι κρουτόν (πάτησε εδώ για να δεις το video). Μένουμε στο θέμα «κρουτόν» και αν θες να δοκιμάσεις και κάτι ακόμα, διαφορετικό, ιδού μια πρόταση: Αφαιρείς την κόρα από το ψωμί με ένα μαχαίρι, κόβεις με τα χέρια την ψίχα σε κομμάτια και τα αλέθεις στο μούλτι μέχρι να γίνουν λεπτά ψίχουλα....
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr