488
Υλικά
- αντίδια 500 γρ
- αντζούγιες 2 τμχ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- σκόρδο 2 σκελ
- καυτερό πιπέρι 1 κγ
- κουκουνάρι 1 κσ
- σταφίδες 1 κσ
- κάππαρη 1 κσ
- ελιές 30 γρ
Σήμερα θα σας προτρέψω να δοκιμάσετε μία συνταγή με αντίδια από την ναπολιτάνικη, χωριάτικη παραδοσιακή κουζίνα. Τα υλικά είναι ελάχιστα και φτωχικά, ο συνδυασμός τους όμως δίνει ένα νομστιμότατο συνοδευτικό με πλούσια μεσογειακά αρώματα. Μπορεί να συνοδέψει ψητά κρέατα, ψάρια ή τυριά ή να σερβιριστεί ως σαλάτα.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com