by admin

Απαλή σοκολάτα με φιστίκια και κρέμα καφέ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά για 10 άτομα450 γραμμ. σοκολάτα ζαχαροπλαστικής (70-72% κακάο), σπασμένη σε κομμάτια600 ml κρέμα γάλακτος (για ζαχαροπλαστική)1 κ.σ. ζάχαρη άχνη2 κ.σ. κακάο50 γραμμ. ανάλατο φιστίκι Αιγίνης, κοπανισμένοΓια την κρέμα:250 γραμμ. τυρί μασκαρπόνε1 μικρό φλιτζάνι καφέ εσπρέσοεκτέλεσηΛιώνετε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί. Ζεσταίνετε ελαφρώς την κρέμα γάλακτος και την προσθέτετε στη σοκολάτα. Τοποθετείτε ένα μεγάλο τσέρκι ζαχαροπλαστικής σε μια στρογγυλή πιατέλα και ρίχνετε μέσα το μείγμα. Το αφήνετε να κρυώσει και το βάζετε στο ψυγείο για τρεις ώρες, ώσπου να πήξει πάλι η σοκολάτα. Απομακρύνετε το
Διάβασε τη συνταγή στο meletw-syntages.blogspot.com
Κατηγορία: Σοκολατένια
Περισσότερες συνταγές: κρέμα καφέ

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το meletw-syntages.blogspot.com