147
Υλικά
- μαύρη ζάχαρη 150 γρ
- ζάχαρη 150 γρ
- πορτοκάλια 2 τμχ
- γάλα φρέσκο 800 γρ
- κρέμα γάλακτος 200 γρ
- αυγά 5 τμχ
- σιμιγδάλι ψιλό 160 γρ
- κορν φλάουρ 50 γρ
- ζάχαρη 120 γρ
- ζάχαρη 60 γρ
- στέβια 60 γρ
- βανίλια 0.5 κφτ κγ
- βούτυρο γάλακτος 30 γρ
Αλλά το παραδοσιακό έγινε κάπως πιο μοντέρνο και ελαφρώς διαφορετικό. Μεταμορφώθηκε σε μια μακριά φλογέρα με απόλυτα πορτοκαλένια κρέμα, και ένα σιρόπι που είχε ελαφρύ άρωμα καραμέλας , μιας και φτιάχτηκε με μισή δόση μαύρης ζάχαρης
Διάβασε τη συνταγή στο aromavanillias.blogspot.com