by admin

Αρνάκι ή κατσικάκι με μαρούλια αυγολέμονο

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Το αγαπημένο μας αυγολέμονο, το πιο κλασικό ελληνικό φρικασέ!  «Λευκό παρασκεύασμα από πουλερικό ή μοσχάρι (ενίοτε από αρνί). Το κρέας κομμένο σε κομματάκια ψήνεται σε χαμηλή φωτιά χωρίς ρόδισμα με μια αρωματική γαρνιτούρα, Στη συνέχεια αλευρώνεται, μουσκεύεται σε λευκό ζωμό και ψήνεται μέσα σε δεμένο ζωμό.
Διάβασε τη συνταγή στο www.cretangastronomy.gr
Κατηγορία: Κρέατα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.cretangastronomy.gr