61
Υλικά
- αρνί 1500 γρ
- κατσίκι 1500 γρ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 1 ματσ.
- άνηθος 6 κλων
- ρύζι καρολίνα 1.5 κούπα/ες
- ελαιόλαδο 0.33 κούπα/ες
- μαγειρικό λίπος 2 κσ
- βούτυρο 50 γρ
- μαύρο πιπέρι 0.5 κγ
- κόκκινο πιπέρι 1 κσ
Η σημερινή συνταγή είναι πανωμερίτικη. Παραδοσιακή της Καπουτζήδας, μιας από τις πιο όμορφες περιοχές της Θεσσαλονίκης. Και δεν το λέω μόνο εξ αιτίας των δεσμών που με συνδέουν με την περιοχή. Είναι αντικειμενικά πανέμορφη! Όσοι έχετε πάει στη Θεσσαλονίκη, θα την ξέρετε σίγουρα με το νεώτερο όνομα της, ως Πυλαία.
Διάβασε τη συνταγή στο www.cretangastronomy.gr