115
Αυτό το γεμάτο αρώματα και νοστιμιά φαγητό, ο Βασίλης Καλλίδης αναφέρει, πως το ανακάλυψε ξεφυλλίζοντας το βιβλίο της "δικής μας" Σούλας Μπόζη, Πολίτικη κουζίνα, παράδοση αιώνων, εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα, Αθήνα 2003, το οποίο αποτελεί αστείρευτη πηγή πληροφοριών και έμπνευσης. Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά, χρόνος μαγειρέματος: 2 ώρες, χρόνος αναμονής: 15 λεπτά, βαθμός δυσκολίας: μέτριος. υλικά για 6 άτομα 2 κιλά αρνάκι (μπούτι), κομμένο σε μερίδες 2 κλωναράκια μαντζουράνας, ψιλοκομμένα, ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.homefood.gr