by admin

Αρνί γεμιστό

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Στον τόπο καταγωγής μου τα Δωδεκάνησα, το γεμιστό αρνί ή κατσίκι αποτελεί απαράβατο έθιμο για το Πασχαλινό τραπέζι.Στην Κάρπαθο το ονομάζουμε βυζάντι ή ρυζάντι, καθώς ένα από τα κύρια συστατικά της γέμισης είναι το ρύζι. Μαζί με το ρύζι προστίθενται η συκωταριά, ξηροί καρποί, μπαχαρικά ή και φρέσκα μυρωδικά βότανα. Η μητέρα μου αντί της συκωταριάς επειδή δεν άρεσε σε όλους στην οικογένεια, έβαζε μοσχαρίσιο κιμά...
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: αρνάκι γεμιστό

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το syntageskardias.blogspot.com