by admin

ΑΡΝΙ KEEMA KOFTA

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Τελικά όταν αγοράζουμε οποιοδήποτε προϊόν για να μαγειρέψουμε πρέπει να εξαντλήσουμε όλους τους δυνατούς τρόπους αξιοποίησής του, αλλιώς δε μπορούμε να ηρεμήσουμε! Ο λόγος για τον αρνίσιο κιμά, τον οποίο δε χρησιμοποιήσαμε ούτε για σουτζουκάκια, αλλά ούτε και για μαροκινά κεφτεδάκια στο τατζίν! Αντίθετα προσθέσαμε μια τρίτη παραλλαγή στη συλλογή μας φτιάχνοντας μια συνταγή από την επαρχία Σιντ του Πακιστάν! Περιττό να πούμε ότι η γεύση ήταν και αυτή τη φορά συγκλονιστική, για όσους φυσικά αντέχουν τα καυτερά....
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: κεφτέδες κοκκινιστοί

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το shogunkitchen.blogspot.com