by admin

Αρνί τσιγαριαστό

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Οι μεζέδες διαδέχονται ο ένας τον άλλο και οι νοστιμιές συνεχίζονται... τι να πρωτοπεριγράψω... Αυτή τη φορά σε όποιο τραπέζι κι αν βρεθήκαμε υπήρχε αρνί τσιγαριαστό. Εύκολο στην εκτέλεση και πολύ ταιριαστός κρασομεζές. Βάζουμε σε κατσαρόλα 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο και όταν ζεσταθεί καλά ρίχνουμε 1 κιλό αρνί κομμένο σε μέτρια κομμάτια. Ανακατεύουμε διαρκώς μέχρι να ροδίσει.Χαμηλώνουμε πολύ τη φωτιά, ρίχνουμε αλάτι και σιγοψήνουμε το κρέας χωρίς να προσθέσουμε καθόλου νερό. Το κρέας θα κατεβάσει τα υγρά του, θα ψηθεί και θα μελώσει μέσα το ίδιο του το ζουμί.Οταν είναι έτοιμο, δυναμώνουμε τη φωτιά,
Διάβασε τη συνταγή στο bettyscuisine.blogspot.com
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: τσιγαριστό

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το bettyscuisine.blogspot.com