by admin

Αρνίσια κότσια κρασάτα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Τα κότσια είναι απ’ τα πιο νόστιμα κομμάτια ενός αρνιού, μύες δουλεμένοι και γεμάτοι κολλαγόνο που με αργό μαγείρεμα μαλακώνουν, αποσπώνται απ’ το κόκκαλο με το χέρι και γίνονται νόστιμοι, με βαθιά κρεάτινη γεύση. Είναι ένα κομμάτι που αναζητά δυνατές σάλτσες και η πρώτη πάντα που έρχεται στο μυαλό είναι μια σκούρα σάλτσα κρασιού.

Καθώς το αρνίσιο κρέας συνοδεύεται ιδανικά από ένα καλό κόκκινο κρασί, η συνταγή αυτή που συνδυάζει το πιο έντονο γευστικά μέρος του αρνιού, το κότσι, αργομαγειρεμμένο με κρασένια σάλτσα είναι τέλεια για κάθε καλό τραπέζι με έμφαση στην οινοποσία.

Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr
Κατηγορία: Κρέατα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το caruso.gr