51
Υλικά
- ελαιόλαδο 4 κσ
- κανέλα 1 ξύλο/α
- κάρδαμο 4 σπόροι/ος
- σκόρδο 2 σκελ
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- κρεμμύδια 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 3 τμχ
- ντομάτα 1 τμχ
- πατάτες 3 τμχ
- αστεροειδής γλυκάνισος 1 τμχ
- μπούκοβο 0.5 κγ
- καυτερές πιπεριές 1 τμχ
- τζίντζερ 0.5 κγ
- κουρκουμάς 0.5 κγ
- γάλα 600 ml
- γάλα καρύδας 100 ml
Εθιστικό στην απλότητά του, βετζετέριαν πιάτο με λίγα βασικά υλικά και πολλά αρώματα. Ελαφρύ, ευωδιαστό κάρυ με πατάτες και ντομάτα από την κουζίνα της κοσμοπολίτικης Κεράλα. Η λάιτ εκδοχή του τις ζεστές μέρες είναι ιδιαίτερα ευχάριστη.
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com