by admin

Αρωματικό ρυζόγαλο με κακουλέ και καραμελωμένες βανίλιες

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Ένα επιδόρπιο ελαφρύ, μαμαδίστικο, δροσερό από το ψυγείο και εύκολο να γίνει μια και με την προσθήκη του κούσταρ (μπορεί να μπει, επίσης, κορν φλάουρ ή άνθος αραβοσίτου) ο χρόνος βρασμού μειώνεται αρκετά.
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com
Κατηγορία: Κρέμες
Περισσότερες συνταγές: καραμελωμένα φρούτα, ρυζόγαλο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το tantekiki.blogspot.com