54
Υλικά
- ρύζι γλασέ 80 γρ
- ρύζι αρμπόριο 80 γρ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- γάλα 900 ml
- στραγγιστό γιαούρτι 150 γρ
- ζάχαρη 120 γρ
- κακουλέ 0.33 κγ
- δαμάσκηνα 6 τμχ
- καστανή ζάχαρη 5 κσ
- μαργαρίνη 10 γρ
- βούτυρο 10 γρ
- κανέλα 1 πρέζα/ες
Ένα επιδόρπιο ελαφρύ, μαμαδίστικο, δροσερό από το ψυγείο και εύκολο να γίνει μια και με την προσθήκη του κούσταρ (μπορεί να μπει, επίσης, κορν φλάουρ ή άνθος αραβοσίτου) ο χρόνος βρασμού μειώνεται αρκετά.
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com