63
Υλικά
- βούτυρο 275 γρ
- ζάχαρη άχνη 225 γρ
- μέλι 15 γρ
- βανίλια 1 τμχ
- εσάνς πορτοκαλιού 0.5 γρ
- ξύσμα πορτοκαλιού 1 κγ
- πορτοκάλια 1 κγ
- αυγά 60 γρ
- κρόκοι 20 γρ
- αλεύρι 400 γρ
- κακάο 40 γρ
- αλάτι 1 γρ
Υπέροχα και άκρως εθιστικά, είναι τέλεια γιά να συνοδέψουν τον καφέ ή το απογευματινό τσάϊ, αν και μπορείτε να τα απολαύσετε όλες τις ώρες της ημέρας. Η συνταγή που ακολούθησα είναι του Luca Montersino από το βιβλίο του Croissant e biscotti.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com