86
Υλικά
Τα άσπρα Φασόλια είναι πλούσια σε πρωτεΐνη και αποτελούν ένα πλήρες κύριο γεύμα. Στην Ελλάδα φτιάχνουν ένα από τα παραδοσιακά μας πιάτα, κυρίως χειμωνιάτικο, τη Φασολάδα, ενισχυμένη με λαχανικά και πολλές φορές συνοδευμένη από πικάντικα αλλαντικά ή καπνιστό ψάρι. Τα άσπρα Φασόλια μπορούν όμως να σερβιριστούν και σαν σαλάτα με φρέσκα λαχανικά όλες τις εποχές, νόστιμη και χορταστική και αρωματισμένη με υπέροχα μπαχαρικά. Δοκιμάστε τα σαλάτα και είμαι σίγουρη πώς θα σας ενθουσιάσουν. Χρησιμοποιείστε μικρές Αραβικές πίτες, κομμένες στη μέση, ανοίξτε τες
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com