94
Υλικά
- αστακός 2 τμχ
- ντοματίνια 600 γρ
- ντομάτα 700 γρ
- μαϊντανός 0.5 ματσ.
- ταλιατέλες 1 πκτ
- σκόρδο 2 σκελ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- καυτερές πιπεριές 1 τμχ
- μπούκοβο 0.5 κγ
- λευκό κρασί 120 ml
- μπράντυ 50 ml
Η ευγενέστερη από όλες τις θαλασσινές μακαρονάδες γίνεται με τον πολύτιμο βασιλιά του αλμυρού νερού. Αστακομακαρονάδα με έμφαση στην γεύση του αστακού και στην απλότητα, πως μαγειρεύεται ο αστακός και όσα ελάχιστα πρέπει να ακολουθήσετε για να την κάνετε τέλεια.
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com