163
Υλικά
- ζαχαρούχο γάλα 1 κουτί
- ινδοκάρυδο 250 γρ
- αμύγδαλα 250 γρ
- ανθόνερο 45 ml
Κέρασμα για χαρές! Η αριστοκρατική κυρία από το Ρέθυμνο είχε την έμπνευση να αντικαταστήσει μέρος της αμυγδαλόψιχας με καρύδα και να πλάσει όλο αυτό το μείγμα με ανθόνερο και ζαχαρούχο γάλα. Έτσι μας έδωσε ένα γλυκάκι απαλό και φινετσάτο, εύκολο στην παρασκευή του και ιδιαίτερα νόστιμο. Εύκολο, αλλά το μυστικό του το έχει.
Διάβασε τη συνταγή στο www.cretangastronomy.gr