by admin

Αχλαδάκια καρύδας και αμυγδάλου με ζαχαρούχο γάλα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Κέρασμα για χαρές! Η αριστοκρατική κυρία από το Ρέθυμνο είχε την έμπνευση  να αντικαταστήσει μέρος της αμυγδαλόψιχας με καρύδα και να πλάσει όλο αυτό το μείγμα με ανθόνερο και ζαχαρούχο γάλα. Έτσι μας   έδωσε ένα γλυκάκι απαλό και φινετσάτο, εύκολο στην παρασκευή του   και ιδιαίτερα νόστιμο. Εύκολο, αλλά το μυστικό του το έχει.
Διάβασε τη συνταγή στο www.cretangastronomy.gr
Περισσότερες συνταγές: αμυγδαλωτά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.cretangastronomy.gr