55
Υλικά
- αυγά 5 τμχ
- αντζούγιες 3 τμχ
- τόνος 1 κονσέρβα
- πιπεριές πράσινες 1 τμχ
- ντομάτα 1 τμχ
- μαρούλι -
- μαγιονέζα 3 κσ
- μουστάρδα 0.5 κγ
- πιπέρι -
Υλικά Αυγά - 5 βρασμένα Αντζούγες - 3 φιλετάκια Τόνος νερού - 1 μικρή κονσέρβα Πιπεριά πράσινη - 1 για στολισμό σε λωρίδες Ντομάτα - 1 για στολισμό κομμένη σε φέτες Μαρούλι - λίγο για στολισμό Μαγιονέζα - 3 κουταλιές σούπας κοφτές Μουστάρδα...
Διάβασε τη συνταγή στο chefoulis.gr