61
Στον αποηχο τω πασχαλιατικων συνταγων, ακομη μια προταση για την καταναλωση των αυγων που περρισεψαν. Η ιδεα δεν ειναι δικια μου, ειναι μια συνταγη που την εχω δει να κυκλοφορει στα ιταλικα blog και sites μαγειρικης, ιδιως τωρα το Πασχα. Μαλιστα καποιος το προτεινε σαν πασχαλινο δωρακι! Το λαδακι τους μπορειτε να το χρησιμοποιησετε για να γαρνιρετε τα αυγουλακια αλλα και σε σαλατες. Υλικα : 6 αυγα, παρθενο ελαιολαδο, μερικα φρεσκα κλαδακια απο αρωματικα φυτα, μερικους κοκκους πιπερι, 2-3 σκελιδες σκορδο, χοντρο αλατι...
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com