by admin

ΑΥΓΟΚΟΜΕΝΗ ΣΟΥΠΑ ΜΕ ΡΥΖΙ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE // RIS CUN LA TERDURA per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Αυτοί που λένε ότι οι απλές συνταγές είναι οι καλύτερες, δεν έχουν άδικο!Οπως κάθε δεύτερη Κυριακή του μήνα, σήμερα είναι η μέρα του μηνιαίου ραντεβού με τις διαδικτυακές φίλες από τους Quanti Modi di Fare e Rifare. Η σημερινή συνταγή είναι μία απλή σουπίτσα με ρύζι, από την παραδοσιακή κουζίνα της Reggio Emilia. Θα μπορούσα να πω ότι πιό λιτή συνταγή για σούπα δεν υπάρχει! Τα υλικά της : ζωμός κρέατος, ρύζι, λίγο τυράκι και αυγά. Στα ιταλικά όνομάζεται ris cun la terdura;
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com
Κατηγορία: Σούπες
Περισσότερες συνταγές: αυγά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το illaboratoriodimmskg.blogspot.com