63
Υλικά
- σφολιάτα 2 φύλλα
- ζαμπόν 250 γρ
- παρμεζάνα 250 γρ
- κασέρι 250 γρ
- γραβιέρα 250 γρ
- αυγά 7 τμχ
- κρέμα γάλακτος 500 γρ
- κρέμα γάλακτος 250 γρ
- γάλα φρέσκο 1 κούπα/ες
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 κσ
Τα κόκκινα αυγά που περίσσεψαν από τις γιορτές του Πάσχα, μπορούμε να τα εκμεταλλευτούμε για να φτιάξουμε μια λαχταριστή αυγόπιτα. Υλικά: 2 φύλλα σφολιάτας 250 γρ. ζαμπόν σε φέτες 250 γρ. διάφορα τυριά τριμμένα (γκούντα, παρμεζάνα, κασέρι, γραβιέρα) ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.infokids.gr