72
Υλικά
- mascarpone 250 γρ
- σαβαγιάρ 200 γρ
- βανίλια 1 τμχ
- κρόκοι 5 τμχ
- κονιάκ 1 σφην
- κρέμα γάλακτος 250 ml
- ζάχαρη 200 γρ
- εσπρέσσο 150 ml
Το τιραμισού είναι ένα από τα αγαπημένα μου γλυκά και συνηθίζω να το φτιάχνω σε μορφή τούρτας, σε γιορτές και ιδιαίτερες περιστάσεις. Η συνταγή αυτή προέρχεται από μία οικογένεια στην Ρώμη και το αποτέλεσμα της είναι ένα tiramisu πιο ελαφρύ από τα συνηθισμένα.
Διάβασε τη συνταγή στο www.alwayshungry.gr