by admin

BACK TO BASICS : ΓΚΑΝΑΖ

No ratings yet

[cbxwpbookmarkbtn]

ΥΛΙΚΑ 800gr κρέμα γάλακτος800gr κουβερτούρα80gr μέλι  ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ζεσταίνουμε το γάλα με το μέλι σε ένα κατσαρολάκι.Όταν ζασταθεί καλά το ρίχνουμε στην κουβερτούρα την οποία την έχουμε κομματίασει μέσα σε ένα μπολ. Ανακατέυουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα. Έιναι έτοιμη η γκανάζ μόλις παγώσει ή και έτσι.ΧΡΗΣΗ
Διάβασε τη συνταγή στο cookrevelatio.blogspot.com
Κατηγορία: Γλάσα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το cookrevelatio.blogspot.com