57
Υλικά
- βανίλιες 900 γρ
- λοβός βανίλιας 1 τμχ
- κόκκινο κρασί 60 ml
- ζάχαρη άχνη 0.25 φλ
- κρέμα γάλακτος 300 ml
- στέβια 2 κσ
- αμύγδαλα 120 γρ
- καστανή ζάχαρη 2 κσ
Το γλυκό αυτό γίνεται το ίδιο νόστιμο και με βανίλιες και με δαμάσκηνα. Το έχω φτιάξει και με τους δύο τρόπους και είναι εκπληκτικό. Εσείς διαλέξτε όποιο σας αρέσει και όποιο σας είναι πιο εύκολο. Τα φρούτα ψήνονται σε κόκκινο κρασί και η σάλτσα τους είναι αρωματική και πολύ γευστική! Η παγωμένη κρέμα αμυγδάλου δεν είναι τίποτα άλλο από χτυπημένη σαντιγύ με ψιλοκομμένα και καραμελωμένα αμύγδαλα, το πιο εύκολο παγωτό που μπορείτε να φτιάξετε.
Διάβασε τη συνταγή στο www.thehealthycook.gr