by admin

Βαρκούλες μελιτζάνας με μοσχάρι και γκοργκοντζόλα (ή πώς να αξιοποιήσετε το κοκκινιστό που περίσσεψε)

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Έφτιαξε λοιπόν το μοσχαράκι (με μπαχάρια και ψιλοκομμένο ξερό κρεμμυδάκι να αρωματίζουν τη κόκκινη σαλτσούλα) και το συνόδευσε με ένα κατάλευκο ρύζι μπασμάτι. Και κάπου εκεί, ανάμεσα στην τρίτη και την τέταρτη πιρουνιά, άρχισε να αναρωτιέται πώς θα μπορούσε να αξιοποιήσει το υπόλοιπο κρέας που είχε μαγειρέψει....
Διάβασε τη συνταγή στο sundayspoon.blogspot.com
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: μοσχάρι κοκκινιστό

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το sundayspoon.blogspot.com