87
Υλικά
- μελιτζάνες 2 τμχ
- μοσχάρι κοκκινιστό 350 γρ
- μανιτάρια 250 γρ
- τυρί 100 γρ
- γκοργκοντζόλα 100 γρ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Έφτιαξε λοιπόν το μοσχαράκι (με μπαχάρια και ψιλοκομμένο ξερό κρεμμυδάκι να αρωματίζουν τη κόκκινη σαλτσούλα) και το συνόδευσε με ένα κατάλευκο ρύζι μπασμάτι. Και κάπου εκεί, ανάμεσα στην τρίτη και την τέταρτη πιρουνιά, άρχισε να αναρωτιέται πώς θα μπορούσε να αξιοποιήσει το υπόλοιπο κρέας που είχε μαγειρέψει....
Διάβασε τη συνταγή στο sundayspoon.blogspot.com