64
Υλικά
- ζάχαρη 300 γρ
- αυγά 2 τμχ
- αραβοσιτέλαιο 330 γρ
- σπορέλαιο 330 γρ
- σογιέλαιο 330 γρ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
- χρώμα ζαχαροπλαστικής -
- ξινόγαλα 1 κούπα/ες
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 325 γρ
- αλάτι 1 κγ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- κακάο 1 κγ
- βούτυρο 200 γρ
- ζάχαρη άχνη 600 γρ
- mascarpone 500 γρ
Φέτος λοιπόν αποφάσισα αφού είναι να φτιάξω κέικ, να το κάνω με ένα τρόπο που θα το δουν σαν γλυκό και φυσικά θα καταναλωθεί αντί να μείνει στα πιάτα. Κατέληξα να φτιάξω το κλασικό πλέον και για την Ελλάδα Red Velvet Cake, αλλιώς ένα χρωματισμένο κόκκινο κέικ, με γλυκιά κρέμα από τυρί mascarpone.
Διάβασε τη συνταγή στο www.miamiam.gr